Prijzen

IMG_4875IMG_1536IMG_1873

BenB Muiderzand beschikt over twee themakamers.

 

De DESIGN KAMER heeft oa.Rolf Benz bank, Marcel Wanders-stijl lamp en design badkamer).  U slaapt in een extra lang bed met luxe boxspring. De kamer heeft LCD, WIFI, Nespresso koffiemachine. De minibar is bij aankomst voorzien van gekoelde drankjes.

IMG_1584
impressie DESIGN KAMER

Prijzen:

De prijs is afhankelijk van uw boekingsmoment (aanbieding al vanaf € 88).Actuele prijzen zijn op te vragen via mail of telefonisch.

Bij annulering later dan 1 week voor aanvang van uw verblijf zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van het totale verblijf in rekening te brengen.

De  IBIZA-kamer heeft een ‘shabby chic’ inrichting. Aangevuld met de sprankelende kleuren van Ibiza. De twee losse boxspring bedden maken vast deel uit van de kamer.  Ook Nespresso koffiemachine, LCD en minibar zijn standaardonderdeel van de kamer. Koffie, thee en twee gekoelde drankjes zijn inbegrepen bij de prijs.

In de ensuitefoto 2– badkamer vindt u origineel Turkse hamamdoeken, die het relaxte gevoel benadrukken (de hamamdoeken zijn eveneens te koop.)

IMG_1876De bijzondere inrichting wisselt regelmatig, want alle meubelstukken in deze kamer zijn te koop. Klik hier voor meer info

impressie IBIZA kamer